Cookies zásady

Zásady používání souborů cookies

Tyto Zásady používání souborů cookie byly naposledy aktualizovány dne 1. 1. 2022 a vztahují se na občany a osoby s trvalým bydlištěm v Evropském hospodářském prostoru.
1. Úvod
Naše webové stránky https://www.itpa.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?
Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?
Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?
Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies
5.1 Technické nebo funkční soubory cookies
Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Statistické cookies
Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

5.3 Marketingové/Sledovací cookies
Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

6. Umístěné cookies

CookieDomainTypeDescriptionDuration
_ga.itpa.czAnalyticsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.2 years
_gid.itpa.czAnalyticsInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.1 day
_gat_gtag_UA_8243827_25.itpa.czAnalyticsSet by Google to distinguish users.1 minute
langwww.itpa.czFunctionalLinkedIn sets this cookie to remember a user's language setting.1 month
PHPSESSIDwww.itpa.czNecessaryThis cookie is native to PHP applications. The cookie is used to store and identify a users' unique session ID for the purpose of managing user session on the website. The cookie is a session cookies and is deleted when all the browser windows are closed.session
analytics_storagewww.itpa.czNecessaryUser's cookie settings1 month
necessary_storagewww.itpa.czNecessaryUser's cookie settings1 month
other_storagewww.itpa.czNecessaryUser's cookie settings1 month
cookiesSettingswww.itpa.czNecessaryUser's cookie settings1 month

7. Souhlas
Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na “Uložit předvolby”, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasu
Vaše nastavení můžete upravit zde

8. Vaše práva týkající se osobních údajů
Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:
Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání souborů cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies
Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.
Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

10. Kontaktní údaje
V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

kontakt@itpa.cz
www.itpa.cz

Tyto Zásady cookies byly synchronizovány s www.cookieyes.com dne 14.3.2022

Naše reference

Jak dlouho se na projektech pracovalo a kolik to stálo ? Prohlédněte si ukázky konkrétních prací.

Co o nás říkají klienti ?
„ Rádi bychom velmi ocenili spolupráci s firmou IT Partner, která pro nás spravuje elektronické rozhraní pro náš univerzitní výzkum. Od vývoje samotné aplikace, přes řešení dílčích problémů či změn – vždy jsme se mohli spolehnout na vysokou kvalitu poskytovaných služeb. “
PhDr. Dalibor Kučera, Ph.D.,
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
„ Nejvíce na spolupráci s firmou IT Partner oceňujeme úsporu času; veškeré podklady byly vždy zpracovány do takové míry, že naše součinnost byla vyžadována minimálně. Díky výborným zkušenostem jsme se rozhodli ve spolupráci pokračovat i po skončení zadaných projektů. “
Vojtěch Šlesinger,
HK Investment s.r.o
„ Služby pro naši společnost Strojírny Holding, a.s. považujeme za velmi profesionální.Vaše reakce k jakémukoliv problému, řešíte operativně, tedy ihned. Naše společnost může Vaše služby jen doporučit. Jsme rádi, že právě vaše firma nám poskytuje služby. “
Jana Beková,
Strojirny Holding a.s.
„ Jsme klienty firmy IT Partner již několik let a na spolupráci si ceníme především profesionálního přístupu, flexibility a upřímného zájmu najít vždy to nejlepší řešení, které odpovídá potřebám naší společnosti. “
Bc. Renata Tišerová,
Medical Gate spol. s r.o.
„ S firmou IT Partner spolupracujeme již přes 5 let a velmi jejich služby doporučuji. Kromě profesionality této firmy si především cením její spolehlivosti a zodpovědnosti. “
Karel POHNER,
Agentura Pohner - eSelect s.r.o.
„ Pro naše klienty vždy hledáme spolehlivého a fungujícího dodavatele webových služeb a toho jsme našli ve společnosti IT Partner. “
Jakub Vít,
JV conusulting.cz
„ Perfektní profesionální rychlé, vždy příjemné jednání a výborně odvedená práce v dohodnutých termínech. “
Mgr. Soňa Šplíchalová,
Happy Life Pilates s.r.o.
„ Vždy ochotni poradit s jakýmkoliv problémem, profesionální přístup. Naše webové stránky byly vytvořeny podle našich představ. Děkujeme. “
Lenka Roupcová

Máte zájem o naše služby ?

Kontaktujte nás

Naše služby v klíčových slovech

Webové stránky

  • Tvorba webových stránek
  • Vytvoření grafického designu
  • Rekonstrukce starých webů
  • Moderní, jednoduché a přehledné
  • Mobilní - responzibilní weby

Přehledné e-shopy

  • Tvorba přehledných a ziskových e-shopů
  • Jednoduchá administrace eshopu
  • Systém pro řízení skladových zásob
  • Automatické generování faktur
  • Zvýšení návštěvnosti eshopu

Webové aplikace

  • Tvoříme webové aplikace na zakázku
  • Redakční a informační systémy
  • Aplikace pro analýzu dat, databázové aplikace
  • Zpracování návrhu webového projektu
  • Grafické - interaktivní mapy objektů

Doplňkové služby

  • Instalace bezpečnostních certifikátů SSL
  • Implementace platební brány, SMS brány
  • Zpracování návrhu webových projektů
  • Odvirování webů, webových aplikací

Internetový marketing

  • Propagace Vašich internetových stránek
  • PPC reklamy (Google, Seznam, Facebook)
  • Profesionální konzultace, správa kampaní
  • Copywriting, texty na zakázku

Webhostingové služby

  • Kvalitní webhosting pro Vaše webové stránky
  • Www domény (cz, com, eu, net, org, sk, pl ...)
  • Individuální webhosting, Linux, Cloud, VPS
  • Převod online dat, webhostingové služby
Základní informace
Kontaktujte nás

© 2010 - 2022 Všechna práva vyhrazena. Obsah tohoto webu nesmí být v žádném případě bez písemného souhlasu dále publikován | AŘP
IT Partner - Telefon: 776 883 349 | Mapa stránek | Kontaktní údaje | Adresa: SNP 402 Hradec Králové 500 03 CZ | Zpracováváme osobní údaje dle směrnice EU - GDPR | GDPR informace

Cookies zásady